Ggreen irodaberendezés logo
EN DE
Zöld szálloda

Zöld hotel

A turizmusról világszerte kialakult kép, hogy környezetszennyező iparág, ezért a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége már több, mint 20 évvel ezelőtt, 1993-ban kiírta a zöld szálloda pályázatot. Azzal a céllal, hogy ezzel is elősegítse a mindennapjainkban egyre nagyobb jelentőséggel bíró környezettudatos gondolkodás térnyerését.

A nagy nemzetközi szállodáknak saját környezetvédelmi chartájuk van, amiben tájékoztatják vendégeiket, hogy milyen mértékben figyelnek oda a környezetbarát víz –és energiafelhasználásra. Illetve arra, hogy szelektíven gyűjtsék a hulladékot. A tapasztalat szerint nagyobb szállodákban könnyebb az energiatakarékos innovatív megoldások megvalósítása. A jövő útja pedig az úgy nevezett „bioszobák” kialakítása. Ahol a tapétáktól kezdve egészen az ágyneműkig minden természetes. Ezzel is támogatva a környezettudatosságot.

Zöld szálloda

Ezeken túl fontos szempont lehet, hogy az egyes berendezési tárgyak is környezetbarát anyagok felhasználásával készüljenek. A GGreen által forgalmazott gyártók termékei erre kínálnak széles körű megoldási javaslatokat. Ezen termékek kizárólag újrahasznosított anyagokból készülnek. A GGreen szolgáltatásai között szerepel továbbá, hogy felmérik az épülő vagy már meglévő szálloda igényeit és azoknak megfelelően tervezik meg környezetbarát belsejét. Elsődleges szempontjuk, hogy védjék, óvják a környezetet és segítsenek minél több „zöld szálloda”  illetve “zöld irodahelyiség” kialakításában.

Kérjen árajánlatot!

Ide kattintva olvashatja az Adatkezelési tájékoztatónkat!

Az adatkezelési tájékoztatót elfogadom: