Ggreen irodaberendezés logo
EN DE
Iroda audit

Iroda audit

Az iroda audit során funkció analízist, ergonómiai és akusztikai elemzéseket végzünk, ellenőrizzük a természetes- és mesterséges fény arányát, eloszlását. Megvizsgáljuk a kiszolgáló helyiségek elhelyezkedését, a közlekedő utakat és relax- zónák kialakításának lehetőségeit.

 Space Plan

A GGreen saját szempontrendszere alapján felméri az irodaterület adottságait. Munkatárs-elemzés segítségével feltárja az egyedi igényeket. A felmerült igények és a rendelkezésünkre álló irodatér adottságit összehangolva elkészítjük a terveket.

Miután minden szükséges adatot sikerült összegyűjtenünk rendelkezésükre bocsátjuk az ütemtervet a hozzá tartozó költségvetéssel. Ebben a felmerült igények, az irodaterület adottságai és minden szaktudásunk van közös nevezőre hozva az Önök számára tökéletes iroda megalkotásához.  Az iroda audit során a tökéletesség mellett a legfontosabb, hogy az iroda hosszú ideig szolgálja igényeiket. Egy olyan hely legyen ahol, minden feltétetel adott ahhoz,  hogy Önök elérjék üzleti céljaikat rövid és hosszú távon egyaránt.

Kérjen árajánlatot!

Ide kattintva olvashatja az Adatkezelési tájékoztatónkat!

Az adatkezelési tájékoztatót elfogadom: