Ggreen irodaberendezés logo
EN DE
GGreen back office rendszer

Háttértámogatás

A GGreen csapata a back office rendszer segítségével minden álatalános és speciális területén teljes mértékben áll ügyfelei rendelkezésére. A lehető legmagasabb szinten igyekszik megrendelőit tehermentesíteni, hogy egy esetleges iroda-átépítés során is zavartalanul végezhessék munkájukat. Valamint, hogy megtérüljön befektetésüket a komfort, a minőségi irodabútorok nyújtotta kényelem által.  Számunkra mérvadó a visszatérő klilenseink bizonyossága, abban hogy nagyon is jól választották ki életterük újragondolóit, munkahelyük emberivé és hasznosabbá tevőit. Ilyen értelemben munkánk gyümölcse lassan érik, de annál édesebb.

Back office rendszer támogatás

Fenntartható rendszerét pedig folyamatosan igényeihez mérten tudja alakítani, hogy az olajozottan, szinte automatikusan, észrevétlenül dolgozzon a keze alá. A GGreen háttértámogató rendszerével segíti ügyfeleit és igyekszik megoldani a mindennapi és természetesen a nem mindennapi problémákat is. Így például az irodatakarítás, irodaszer ellátás vagy a környezetbarát fénymásolás is mindennapjaink részét képezik.

Iroda üzemeltetés

Komplett lakberendezés elvégzése után a GGreen további segítségnyújtást vállal az iroda működésének támogatásában, fejlesztésében, üzemeltetésében, környezettadatossá tételében.

Kérjen árajánlatot!

Ide kattintva olvashatja az Adatkezelési tájékoztatónkat!

Az adatkezelési tájékoztatót elfogadom: