Ggreen irodaberendezés logo
EN DE

Terri Tory

Sedus Terri Tory térelválasztó tároló
Terri Tory térelválasztó tárolóTérelválasztó tárolóSedus térelválasztó tároló

Térelválasztó tároló

A Sedus Terri Tory térelválasztó tároló, egy új választás lehetőségét nyújtja nyitott irodákhoz,  illetve közösségi munkaterekhez. Tele van ötletekkel? A Sedus Terri Tory szinte korlátlan alternatívát kínál, hogy elképzelései valósággá váljanak.  A Terri Tory több tárolóhelyet biztosít, zónákra osztja a teret és privát szférát teremt a munkahelyeken. Igazi multifunkcionális bútordarab. Segít abban, hogy személyre szabott munkakörnyezetet hozhassunk létre, magas fokú funkcionalitásának és vonzó formatervezésének köszönhetően. Minden igényt kielégít, akár a modern stílusú berendezést, akár a produktív jó közérzetet vesszük alapul.

Terri Tory név mindent elárul; függetlenül attól, hogy teljes iroda termekre van szükség, vagy egyes munkaterületeket kell külön választani, moduláris felépítésével, egyszerű formatervezésével és rugalmasságával megszámlálhatatlan lehetőséget rejt.  A Terri Tory térelválasztó tárolóval akár hetente átalakíthatjuk helyiségeinket, mind a rendelkezésre álló tér elrendezését tekintve, mind pedig a tárolóhelyek növelésében, így téve még izgalmasabbá környezetünket.

Ez azt jelenti, hogy mindig előre tervezhetünk. A Terri Tory irodai térelválasztóval képes lesz bármikor reagálni a változó körülményekre. A Terri Tory tökéletes kiegészítője a többi Sedus terméknek, például a Temptation Four Desk rendszernek. A végeredmény: egy esztétikai szempontból rendkívüli, kiváló atmoszférájú és funkcionalitásban is verhetetlen munkahely.

Interior Innovation Award győztes!

A gyártó: Sedus

Építse be terveibe:

Sedus Pedestals CAD | DGW és DXF fileok

Kérjen árajánlatot!

 Letölthető dokumentumok:

Sedus Terri Tory brosúra

Sedus Terri Tory választható felületek

TÜV tanúsítvány

Greenguard tanúsítvány

Interior Innovation Award
Hasonló termékek