Ggreen irodaberendezés logo
EN DE

Pedestals

Sedus Pedestals Irodatechnikai tároló
Sedus Pedestals Irodatechnikai tárolókPedestals Irodatechnikai tárolóSedus Irodatechnikai tároló

Irodatechnikai tároló

A Sedus fiókos irodatechnikai tároló sokkal többet nyújt, mint egy csak tárolásra alkalmas funkció. Egy intelligensen megtervezett, magas fokon rugalmas rendszer. Ez a fiókos irattartó nagymértékben részt vesz az iroda mindennapi életében és abban is segít, hogy biztosíthassuk az optimalizált és hatékony munkafolyamatokat. A mobil, valamint az asztali fiókos tárolók különböző magasságban elérhetőek. Ezeket az irattároló szekrényeket elhelyezhetjük az asztal alá is, vagy akár az iroda többi részében is szabadon használhatjuk. A számos termékvariáció lehetővé teszi, hogy szinte bármilyen iroda belső felépítéséhez igazodjon, a klasszikusan elegáns stílustól, akár a modernebb megjelenésig.

Személyes tárhely személyes igényeinek megfelelően: Végtelen a lehetőségek kombinálásának száma, mert a Sedus irodatechnikai tárolók önmagukban is változatosak és egyéb berendezésekkel is variálhatók. Így például a legkülönbözőbb fogantyúk, fogantyú nélküli előlapok, különböző színek és anyagfelületek, illetve számos belső kiegészítő áll rendelkezésünkre. A kollegákkal egy spontán beszélgetés esetén, a fiókos polcot akár egy praktikus ülőpárnával is kiegészíthetjük igényeink szerint. Igy egy kényelmes ülőalkalmatosságot kapunk, amely remek körülményeket biztosít egy zavartalan beszélgetéshez.

A remek formatervezés és a kiváló minőségű anyagok azok, amik tökéletessé teszik a Sedus termékeket és garantálják, hogy egy hosszú életű bútordarabot nyerjünk, még akkor is, ha intenzív használatnak vannak kitéve.

Egy újdonság, a nagyobb rendhez: a technikai tároló egység közelebb hozza az embert és a modern munkaeszközöket, közvetlenül a munkaasztalon. Mind a számítógépes egység, a multifunkciós eszközök, de még a nyomtató is csupán karnyújtásnyira kerül Öntől. A perforált hátsó elem légáteresztő és le is vehető, ezáltal a ventilláció mindig optimális marad, és a kábelek elhelyezése is egyszerűbbé válik. A zárható fiókokban, a jobb és baloldalon minden munkaeszközt elhelyezhetünk, így teremtve még nagyobb rendet az asztalon és a munkakörnyezetünkben.

Polcok a dokumentumoknak, az íróasztali kellékeknek és a személyes tárgyainknak. Lehet rajta ülni vagy körülötte állni, egy térelválasztó, egy technikai platform, de a Sedus sokkal többet kínál mint csak egy tárhelyet. Ez az intelligensen megtervezett és rendkívül rugalmasan egyénre szabható rendszer egyedülállóan megkönnyíti az életet és a munkavégzést egyaránt.

A gyártó: Sedus

Építse be terveibe:

Sedus Pedestals CAD | DGW és DXF fileok

Kérjen árajánlatot!

Ide kattintva olvashatja az Adatkezelési tájékoztatónkat!

Az adatkezelési tájékoztatót elfogadom:

 Letölthető dokumentumok:

Sedus Pedestals brosúra

Sedus Pedestals választható felületek

TÜV tanúsítvány

GreenGuard tanúsítvány

Quality Office tanúsítvány
Hasonló termékek