Ggreen irodaberendezés logo
EN DE

G Chair

Infiniti G Chair kárpitozott design szék
Kárpitozott design székInfiniti kárpitozott design székG Chair kárpitozott design szék

Kárpitozott design szék

Ez a kárpitozott design szék polírozott alumínium vázra épül.  Ez az ami a dinamikáját és a szépségét adja! Az ülő felületen és a háttámlán festett vagy kárpitozott hideg poliuretán hab nyújt megfelelő kényelmet.

A Jakob Thau formatervező által megálmodott, akár hotel berendezésnek is kitűnően alkalmas kárpitozott design széket extravagáns megjelenése miatt első sorban közösségi terek jól funkcionáló díszeként ajánljuk, de alkalmas minimalista stílusú lakások design elemének is. Kialakítása és formatervezése fiatalos külsőt kölcsönöz, amellett hogy nem csak elegáns, hanem rendkívül kényelmes is. Többféle színben érhető el, aminek köszönhetően könnyen beilleszthető design eleme már meglévő közösségi tereknek vagy otthoni környezeteknek, hotel berendezés belső design elemeként pedig meghatározó lehet.

A gyártó Infiniti rengetegféle asztalt és egyéb kiegészítőt kínál, így egészen biztos, hogy megtaláljuk a G Chair-hez legjobban illő és a vele legjobban harmonizáló asztalt, illetve más kiegészítőket.

A gyártó: Infiniti
Tervező: Jakob Thau

Kérjen árajánlatot!

Ide kattintva olvashatja az Adatkezelési tájékoztatónkat!

Az adatkezelési tájékoztatót elfogadom:

Letölthető dokumentum:

Infiniti G Chair katalógus
Hasonló termékek