Ggreen irodaberendezés logo
EN DE

Sopha

Központban a modern szófa
Modern szófa, gyönyörű kárpitozássalModern szófa, a tökéletes tárgyaló elemKényelmes modern szófa

Mind a mozgás, mind a változatos testtartás is ugyanúgy fontosak az egészséges irodai munkához.  Nem ellentmondásos többé az a kijelentés, hogy egy kényelmes ülőhelynek biztosítania kell a mobilitást is.  Legyen az egy bizalmas beszélgetés, vagy egy kötetlenebb kollegális társalgás, esetleg egy spontán team meeting, bármiről van is szó, a Sedus  modern szófa ösztönzőleg hat majd mindenkire.

Modern szófa, kulcs a meghitt irodához

A design, ami mutatja az utat. Az elegáns varrás és az alaptest egyaránt hangsúlyozzák az oldalelemek kiváló minőségű kontúrjait a Sopha dizájn kanapé esetében, amely akár hotel berendezésnek is kiváló. Emellett ez a modern szófa remekül fog illeszkedni majd bármilyen környezeti színösszeállításhoz.  Akár egyedül áll, akár mint stílust teremtő funkció, mindenképpen odavonzza a tekinteteket. Ez az opcionális kéttónusú kárpitozásnak és az oldalelemek további színvariációs lehetőségeinek köszönhető.
Ez nem csak egy érzés, ugyanis tudományos kutatások kimutatták, hogy az emberek különösen kreatívan teljesítenek, ha közben jól érzik magukat. A Sedus modern szófa hozzájárul a nyugodt munkahelyi légkör megteremtéséhez, miközben ösztönzőleg hat a produktív szellemi munkára és a konstruktív interakciókat is erősíti. Különösen ajánlott azoknak a cégeknek, amelyek az innovációra vagy K+F re támaszkodnak.

A modern szófa tehát sokkal több, mint egy bútordarab. Itt értékes gondolatok és az új ötletek születnek.

A direkt párbeszéd a mai napig a legfontosabb és legjobb módja az irodai kommunikációnak.

A Sedus Sopha ebben a hitben készült. A Sedus modern szófája egy rendkívül kényelmes kárpitozású bútor. Határozott és elegáns stílusa mellett nagyon jól variálható. Egyaránt lenyűgözően mutat egy váróhelyiségben, akár recepción, vagy az irodák közti közösségi terekben. Klasszikus karosszéknek illetve szofának is lehet alkalmazni, de az elemek különválaszthatósága miatt remek lehetőséget ad a munkaterületen kívüli, közösségi terek berendezésére is. Számtalan elemével a Sedus modern szófa variálhatósága nagyobb mint bármely más bútorrendszeré. Mind forma, mind színvilágát tekintve is rengeteg lehetőséget rejt, kis és nagy terekbe egyaránt remekül beilleszthető.

A gyártó: Sedus

Építse be terveibe:

Sedus Sopha CAD | DGW és DXF fileok

Sedus Sopha GDL | GSM fileok

Kérjen árajánlatot!

Ide kattintva olvashatja az Adatkezelési tájékoztatónkat!

Az adatkezelési tájékoztatót elfogadom:

Letölthető dokumentumok:

GreenGuard tanúsítvány 

Sedus Sopha brosúra

Sedus Sopha kárpitozási lehetőségek
Hasonló termékek