Ggreen irodaberendezés logo
EN DE

Netwin

Sedus Netwin irodai székek
Sedus Netwin ergonomius irodai székekNetwin irodai székekNetwin ergonomius irodai székek

Ergonomikus irodai székek

A Netwin irodai székekből árad a perfekcionizmus. A végeredmény pedig az ergonomikus formatervezés! Ára vonzó lehet azoknak, akik Sedus minőségű irodai székben gondolkodnak. A Netwin forgószék vizuálisan és funkcionálisan is illeszkedik bármilyen irodai környezetbe. Elnevezését a háttámlának köszönheti.

A Sedus Netwin irodai székek háttámlája dupla membránnal borított, a legújabb fejlesztésű high-tech anyagból: „Wovenit”; deréktámasza állítható magasságú. A kimagasló ergonómia segíti a hatékony és nyugodt munkavégzést. Állítható ülőlapjának és a “Similar” mechanizmusnak köszönhetően nagy a nyílási szöge, opcióként 4º az ülőlap billenése, mely akár 60 mm-t is képes előre vagy hátra csúszni. Egyszerűen a testsúlyhoz állítja be a  háttámla keménységét amellett, hogy elfelejtheti a az ingtépő effektust. Az akár 32º –os háttámla billentési szöge rengeteg kényelmes ülő pozícióra kínál lehetőset. A gázliftes ülésmagasság-állítás mélységállító rugókkal kiegészített.  Ezzel csökkentve a hátára nehezedő stresszt. Kartámasza 3D-ben állíthata és  “Soft-touch” bevonattal ellátott.

 13 membrán színnel, 12 árnyalatú bőrrel, 140 féle szövettel, és 4 féle alumínium vagy műanyag lábcsillaggal kínáljuk. A változatosság gyönyörködtet, álmodja meg saját Netwin irodai székét. 

A gyártó: Sedus

TervezőMichael Kläsener

Építse be terveibe:

Sedus Netwin CAD | DGW és DXF fileok

Sedus Netwin GDL fileok

Kérjen árajánlatot!

Ide kattintva olvashatja az Adatkezelési tájékoztatónkat!

Az adatkezelési tájékoztatót elfogadom:

 Letölthető dokumentumok:

Sedus Netwin brosúra

Sedus Netwin használati utasítás

Sedus Netwin választható huzatok

Sedus Netwin méretek

TÜV tanúsítványok

Quality Office tanúsítvány

Greenguard tanúsítvány

iF Design Award díj
Hasonló termékek