Ggreen irodaberendezés logo
EN DE

Link

Frezza Link Design íróasztal
Link Design íróasztalFrezza Design íróasztalDesign íróasztal

Design Íróasztal

A design íróasztal lényegét funkcionális elemei határozzák meg, de a lelkét mégis a dizájn adja. A térben, amit teremt a stílus és a felhasznált anyagok tökéletes harmóniában állnak egymással. Kiegészítőkkel együtt jól szervezett –és tervezett munkakörnyezetet teremt.

Egyszerű, mégis multifunkciós, tökéletesen átgondolt. A termék esszenciája: a teljeskörű funkcionalitás, amelyet a dizájn egyes elemei határoznak meg. Az üveg, mint alapanyag felhasználása kifinomulttá teszi ezt az olasz dolgozóasztalt, a cikkcakkos kivitelezés pedig multifunkcionálissá varázsolja a munkállomást.

A fehér szín használata ennél az design íróasztalnál visszaadja annak teljes és tökéletes letisztultságát. Az asztal fehér és fém-strukturált, teteje felhajtható elemekkel gazdagított, melamin anyagból,  fehér színben. Ellenkezője pedig pirossal takart, szintén fehér melaminnel.

Egyszerű tároló részei még hasznosabbá, pontosan tervezett felülete többfunkciós munkaasztallá teszi, függő tároló egységei pedig még hasznosabbá. Kényelmes, kortárs igényeknek és ízlésnek megfelelő és munkaasztalként jól kihasználható ez a design bútordarab. Egyszerű, funkcionális mégis tökéletes!

A gyártó: Frezza

Kérjen árajánlatot!

Ide kattintva olvashatja az Adatkezelési tájékoztatónkat!

Az adatkezelési tájékoztatót elfogadom:

Letölthető dokumentumok:

Frezza link választható felületek
Hasonló termékek