Ggreen irodaberendezés logo
EN DE
ülőlabda-seating-ball
2019. augusztus. 1

Új termékünk: VLUV Seating Ball

Avagy az irodabútor új generációja

 

Mi a közös a termékeinkben? A G-Green-nél nagy hangsúlyt fektetünk bizonyos szempontokra egy adott termék, irodabútor forgalmazásakor. Ilyen szempontok például a környezettudatosság, magas minőségű, hosszú élettartamot biztosító alapanyagok, törekvés az egészség megőrzésére.

Így kerültek látókörünkbe a VLUV ülőlalkalmatosságai.

A hagyományos ülőlabdák kínálatának manapság se vége, se hossza, azonban ezek egyike sem mutat túl jól egy irodában. A gyártó elképzelése az volt, hogy egy esztétikus, minőségi, környezetbarát anyagokból készült ülőlabdát alkosson meg, ami megfelel a legmodernebb irodák esztétikai és minőségi elvárásainak is. Az ötletet egyébként éppen egy stílusos irodában felejtett ronda pink labdából merítette.

ülőlabda-seating-ball

Miben más mégis a VLUV, mint a többi ülőlabda?

Nos, a borítás egyedi, fiatalos stílusa mellett, az aljában helyett kapott egy gyűrű, mely megakadályozza, hogy a labda könnyen elguruljon. Kiemelendő előnye, hogy a borítás korlátozza a belső tágulását elősegítve ezzel a kényelmet. Ennek köszönhetően egyenesebb a testtartás, valamint könnyebb a gurulás, a helyzetváltoztatás.

A gyártáskor kizárólag a legmagasabb minőségű anyagokat használják, például merino-gyapjú hatású, vastag poliésztert vagy bőrhatású fedett poliészter anyagot. Dupla varratok biztosítják a hosszú élettartamot és a biztonságot. A cipzárak strapabíró YKK cipzárak. A belsők egyediek, melyek hosszú idő elteltével sem eresztenek. Környezetbarát ftalátmentes PVC felhasználásával készülnek, mely szakadás-/repedésálló.

ülőlabda-seating-ball

A VLUV 3 méretben elérhető, 55, 65 és 75cm-es változatban. A 65 cm VLUV 155 cm és 175 cm testmagasság között, a 75 cm VLUV pedig 175 cm és 195 cm közötti testmagassághoz ajánlott.

Milyen célra ajánljuk? Egy normál irodai szék 2-3 órás kiváltására,  pop-up meetingekre, co-workingekre, kisebb, informális összejövetelekre ideális választás lehet.

A leírtakkal együtt a VLUV abszolút novumnak számít a magyar piacon. Sokoldalú használhatósága és megjelenése sajátos hangulatot biztosít a felhasználónak és az iroda egészének is. Magunk is leteszteltük irodánkban, tapasztalatunk szerint egyfajta gyermeki örömöt hoz elő az emberből. (És mint tudjuk, boldog munkavállaló=hatékony munkavállaló.) Nem mellesleg számos szakmai díjjal is büszkélkedhet.

A G-Green igyekszik olyan tereket létrehozni, amelyek lehetőséget teremtenek a munkavállalók közti kohézió építésére, erősítésére. A VLUV forgalmazásával is ezt a tevékenységünket kívánjuk elősegíteni.