Ggreen irodaberendezés logo
EN DE
se motion modern irodai forgószék
2019. február. 14

Új kedvenceink

Legutóbb a jövő irodájáról bocsátkoztunk jóslásokba, most olyan berendezési tárgyakat mutatunk be, amelyekkel kicsit már a jövőben érezhetjük magunkat munka közben is.

Legtöbbünk mindennapi életét órák hosszat tartó ülés tölti ki, többnyire a képernyő előtt. Legalább 8 óra, gyakorlatilag egyetlen testhelyzetben. Szerencsés esetben ergonómikus székben, ami éppen ott és úgy támaszt meg, ahogy az a legjobb. De nem kellene ennek a szerencsétől függenie. Az irodaberendezések döntéshozói egyre inkább tudatában vannak, hogy az alkalmazottak teljesítménye szorosan összefügg a munkakörülmények minőségével.

Álmaink irodaszéke ma már nem a fekete bőr főnöki szék, mert mint kiderült, ergonómiailag nem igazán van a topon, és huzamosabb ideig nem előnyös. Az új szervezeti kultúra térnyerésével és a hierarchia kilaposodásával nem is jelent többé státusszimbólumot. Elvárásaink inkább az egészség irányába tolódtak el. Legfőbb szempont, hogy székünkben töltve az életünket a szék mentse meg azt, azaz előzze meg a hosszan tartó ülésből fakadó mozgásszervi megbetegedéseket, védje a gerincet és tartson fitten.

A kényelmet szem előtt tartva keresünk folyamatosan jobbnál jobb megoldásokat irodabútor-kínálatunkba. Az Orgatech-en (amiről novemberben beszámoltunk) találtunk rá a Sedus márka néhány izgalmas újdonságára, amit az idei évtől tudunk majd kínálni.

se motion irodai forgószék

 

se:motion

Első újdonságunk egy dinamikus forgószék. Már első pillantásra megfogott bennünket lenyűgöző design-ja. Perforált háttámlája könnyedséget sugároz, de nemcsak látványban. Maga a megtestesült rugalmasság és kényelem, különösen ajánlott csapatmunkához, együttműködést igénylő feladatokhoz, amikor a mozgás szabadsága a fontos.

Vessünk egy pillantást a derékgörbület kialakítására, ami garantálja az ideális testtartást. Az intelligens részletek minden ülőhelyzethez alkalmazkodnak, és villámgyorsan beállítható a felhasználó igényeire szabva.

 

se motion irodai forgószék

A kecses, minimalista design minden belső térbe remekül beilleszthető. Az alap grafit és világosszürke színben érhető el. Kérhető karfával vagy anélkül, kemény padlóra vagy szőnyegre alkalmas görgőkkel, a háttámlára és az ülőfelületre külön-külön vagy mindkettőre huzattal vagy anélkül.

Cserélhető kárpitozásának köszönhetően a vállalati arculathoz igazíthatjuk, vagy gondolva a változásokra és a változatosságot kedvelőkre, akár a vásárlást követően is lehetőség nyílik erre. A huzat cseréje is kényelmes és gyors, semmilyen szerszámra nincs szükség hozzá. Mindkét szövet létezik petrolkék, antracit, narancs, kékesszürke, sárga és szürke színben, vagy kérésre más egyéni színben is.

se motion irodai forgószék

A váz és az alap szintetikus anyagból készül. Az ülőfelület és a háttámla huzatát kétféle anyagból tervezték: az alapmodell vékony szövete mellett a 3D kötött anyag különleges kényelmet nyújt, természetesen mindkettő széles színválasztékban.

 

se:cube

Következő felfedezettünket mindenki tudja értékelni, aki próbált már elmélyedni a munkájában és odafigyelni, miközben körülötte az iskolai zsibongókat harsogta túl a telefonálás, megbeszélés. A koncentrációhoz nyugodt munkakörülményeket kínáló modul a nagyterű irodákban alakít ki csendes zugot a visszavonuláshoz. A Sedus kockája akár nyolc ember számára is helyet ad, nemcsak munkára, hanem szűk körű találkozókra vagy pihenésre, relaxációra.

Három méretben elérhető: 1-2 személyes, kisebb csoportok számára 1-4 fős, valamint találkozókhoz 8 személyes, nagyobb méretben.  Hangszigetelt, LED-világítással, szén-dioxid-érzékelővel, hőmérséklet-szabályozással, szellőzéssel, biztonsági üveggel felszerelt. A falak külső és belső színe rengeteg variációban áll rendelkezésre.

se cube akusztikai box

 

se:space

A másik hangszigetelt box rugalmas és bővíthető. Videókonferenciákhoz, megbeszélésekhez, brainstorming ülésekhez ajánljuk. Gyorsan összeállítható, látványa szofisztikált, elegáns.

se space akusztikai box