Ggreen irodaberendezés logo
EN DE
Sedus Stoll Csoport növekedése
2015. szeptember. 14

Sedus Stoll Csoport: Élvezetes közbenső eredmény nyolc hónap után

Az idei első nyolc hónap után a Sedus Stoll jó időközi eredmény produkált. 10,5 százalékos növekedés a megrendelések és 11,8 százalékos növekedés az értékesítési területen. A várakozások az év hátralévő részében is optimista, most, hogy új keret megállapodásokat írtak alá a nemzetközi vállalatokkal.

Az év eleji pozitív tendencia tovább folytatódott az év további részében is. Mind megrendelések, mind a kiszállítások növekedése várható az év hátralévő részében is.

A Sedus Stoll Csoport részletesen

Nyolc hónap után, Sedus Seating 10,6 százalékos növekedést ért el az új megrendelések terén. Ez különösen az eredményes a külföldi üzleti tevékenységet dícséri.

Ezt a növekedést koronázza meg a Sedus Systems divízió ahol a növekedés 19,0 százalék. Több külföldi üzlet szintén hozzájárult ehhez az eredményhez, miközben több nagy project is befejezésre került.

Összességében a Sedus márka 13,7 százalékkal növelte az új megrendelések arányát. Míg a Klöber GmbH több, mint 8%-os csökkenést volt kénytelen elszenvedni.

Sedus Stoll AG arra számít, hogy további fejlődést sikerül elérnie az év hátralévő időszakában is.

Az első nyolc hónapban elért nyereség azt is jelzi, hogy jelentős növekedés várható az előző évi szinthez képest.

Termékek, formatervezési díjak:

Számos termék piaci bevezetése zajlik:  Öt termék már megkapta az iF Design Award és három az Interior Design Award díjakat. A német Design Award 2016-ra eddig tizenegy új terméket jelöltek!

Sajtókapcsolat:
Sedus Stoll AG
Dorothea Scheidl-Nennemann
E-mail: presse@sedus.de
Internet: www.sedus.de