Ggreen irodaberendezés logo
EN DE
OTP BSR Center étterem
2019. július. 11

Éttermet terveztünk

Az OTP BSR CENTER ÉTTEREM TERVEZÉSÉRŐL ÉS KIVITELEZÉSÉRŐL

A projektről röviden: megrendelőnk elképzelése egy modern, letisztult, fiatalos étterem létrehozása volt, legfőbb tekintettel a dolgozók kikapcsolódására, feltöltődésének elősegítésére az ebédszünetek alatt. Feltétel volt továbbá a cégarculati elemek jelzés értékű, kevésbé hangsúlyos alkalmazása. A szín és formai arányok figyelembe vételével, a visszajelzések alapján mindezt sikerült is elérni.

 

OTP BSR Center étterem

 

A megvalósításról:

Munkáink során igyekszünk külsős tervezőkkel is együttműködni, elősegítve ezzel, hogy a végeredmény, változatos, és a megrendelőink elképzeléseihez leginkább igazodó legyen. Ez esetben is külsős belsőépítész, Kincses Tímea volt a segítségünkre.

A projekt megvalósításához (tervezés, termékek beszerzése, stb.) rövid idő állt rendelkezésre. A nagy kihívásnak tűnő feladat megkezdését ettől függetlenül is izgalommal vártuk.

Meg kell említeni, hogy minden partner (megrendelő, tervező, kivitelező) maximális rugalmassággal állt a projekttel kapcsolatos kérdésekhez, ezzel nagyban megkönnyítve a közös munkát. Megrendelő igényességének köszönhetően ismételten sikerült magas minőségű termékeket betervezni és elhelyezni.

OTP BSR Center étterem

 

A projektben számos megbízható partnerünk és külföldi beszállítónk is a segítségünkre volt, így került aztán általunk kialakításra a padló és a faburkolat, az egyedi mintázatú tapéta, valamint az egyedi asztalos szerkezetek (mint a térelválasztó, vagy a bárpult). Szintén fontos szempont volt az akusztika figyelembevétele, lévén, hogy egy irodaházban elhelyezkedő étteremről van szó, tehát alatta és felette is irodai munka folyik. Ezért akusztikus panelek kerültek befüggesztésre a kazettás álmennyezet alá. (A zajszennyezéssel, zajártalommal kapcsolatos tudnivalókról, bizonyos élettani hatásukról egy korábbi cikkünkben már szót ejtettünk, melyről IDE kattintva olvashat)

A sikeres átadást követően bízunk benne, hogy ügyfelünkkel a jövőben is számíthatunk közös projektekre. Kincses Tímea belsőépítésszel pedig nemrég vágtunk bele egy újabb megvalósításba.

OTP BSR Center étterem