Ggreen irodaberendezés logo
EN DE
ggreen
2019. november. 5

Office XPO 2019 – Mi is ott voltunk

2019. október 17-19. között megrendezésre került az Office XPO, mely keretein belül irodabútorozással kapcsolatos koncepciók kerültek bemutatásra. Kiállítóként mi is részt vettünk, egy fiatalos meeting point kialakítása által. Izgatottan vártuk az eseményt, hiszen egy saját tervezésű akusztikus fali modulrendszerrel is készültünk, mely Puli-Wall elnevezést kapta. Ez a termék ezen a kiállításon került először a nagyközönség elé.

office xpo

A standunkon megtalálhatóak voltak az ECOPHON Solo akusztikai függesztett elemek, mely a PULI-WALL mellett szintén a zajcsökkentésben játszik jelentős szerepet, amellett, hogy akusztikus design elemként is funkcionál. Az akusztikai megoldások vonalnál maradva a NARBUTAS Choice szekrény az a termék, mely nagy figyelmet érdemel. Egyedisége a beépített kárpitozott hangszigetelőburkolat, ami mindkét oldalán megtalálható, funkciója mellett pedig esztétikus hatást kelt.

office xpo

office xpo

Standunk megvilágítását 2 meleg fényű lámpatest látta el, a Nova Luce Fumo designer lámpák. Elképzelésünkkor egy funkcionális random meeting point kialakítását terveztük, ezáltal a PEDRALI Elliot lehajtható toppal ellátott asztalt, a SANCAL Perigallo összecsukható üleptámaszt választottuk, melyek tökéletes helytakarékos termékek. Emellett a Sancal Tab ülőke kisasztalnak is használható, illetve a könnyű, hordozható, VLUV Sova ülőlabdák szintén praktikus kiegészítők.

ggreen

vluv

Nagy öröm volt számunkra, hogy ilyen sokan ellátogattak standunkhoz, és hogy sok pozitív visszajelzést kaptunk. Bízunk benne, hogy a továbbiakban még sok hasonló eseményen találkozhatunk.

Köszönjük az együttműködést támogatóinknak:
LEDMARK / WALL CONCEPT Kft. / MULTIFELT FACTORY / ECOPHON / SANCAL / PEDRALI / NARBUTAS / NESPRESSO