Ggreen irodaberendezés logo
EN DE
Narbutas, felhasználócentrikus bútorgyártás
2016. szeptember. 30

Bemutatkozik a Narbutas

Innovatív bútorgyártás, röviden ez a  Narbutas. Egy nemzetközi bútorgyár, amely egyedi irodai bútorok tervezésére és gyártására specializálódott. Bútoraira a merészség, a folyamatos megújulás és a különleges formatervezés a jellemző.

Narbutas tárgyaló bútorok

Bútorgyártás a felhasználókért

A Narbutas számára az első számú mérce az egyéniség. Egyéniséget adni az irodai bútoroknak. Ahogy Petras Narbutas, a cég tulajdonosa mondja: „Nyitottak vagyunk az újításokra és folyamatosan keressük az új megoldásokat és utakat, hogy irodabútoraink minél inkább igazodjanak a vásárlók elvárásaihoz.” A felhasználó centrikus dizájn nélkül, hozzátette, a cég nem érhette volna el a sikereit, és nem maradhatott volna a bútorgyártás élvonalában.

Narbutas tárgyaló asztal

A Narbutas dizájnerei előszeretettel alkalmaznak természetes anyagokat, melyek élettel töltik meg az irodai környezetet. Az irodai munka során ugyanis a leginkább fárasztó tényező, a mesterkélt berendezés. Egy nem megfelelően berendezett környezet rontja a koncentrációs képességet, ezáltal a teljesítményt is.

Recepciós pult, zöld munkakörnyezetben

A GGreen számára fontos, hogy csakis olyan bútorgyártó cégek termékeit forgalmazza, melyek a társadalmi szerepvállalás tekintetében is élenjárók. A fenntarthatóság és a társadalmi szerepvállalás szorosan hozzátartozik a Narbutas arculatához is. Az anyagok kiválasztásánál és a fejlesztésénél elsődleges fontosságú, hogy minél ellenállóbb anyagot válasszanak, amelyek hosszú távon is bírják a mindennapos használatot.

A színesebb irodai környezetért

Narbutas iratrendező szekrény

A magas anyagminőség mellett a bútoraikat a széles körű, természethez közel álló színskála jellemzi. A Narbutas szakemberei ugyanis felismerték, hogy a színes munkatér segíthet egy élhetőbb és otthonosabb munkahely kialakításában. Az irodai alkalmazottak kreatív szemléletéhez elengedhetetlen, hogy ne szürke, sivár falak, paravánok között töltsék el a munkaidejüket. A színes környezet és a belsőépítész által berendezett irodák inspiratív környezetet teremtenek, ahol kevésbé fáradnak el az alkalmazottak. Ez a bútorgyártás célja.

A Narbutast iroda bútorai a frissességet és a kényelmet képviselik.