Ggreen irodaberendezés logo
EN DE
2020. május. 26

Home Office csomagok, szakértőtől

Szép lassan kezd visszatérni az élet az irodákba. Egyre több munkavállaló végzi ismét irodai környezetben a munkáját, hátrahagyva a jól megszokott home office  közeget.

A munkavégzés helyszíne és ideje átértékelődött, érezhető a home office rendszer térnyerése, ami várhatóan nőni fog a jövőben.

Otthonról dolgozni bármennyire is megnyerően hangzik, közel sem (volt) olyan egyszerű. Komoly önfegyelmet, koncentráltságot igényel ez a feladat, ugyanis ilyenkor egyetlen pontra, az otthonunkra összpontosul mind a munka, mind pedig a magánélet. Mindemellett pedig a home office rendszerű munkavégzés kialakítása mind a vezetőség, mind a munkatársak részéről türelmet és kompromisszumot igényel.

 

Számos közvetlen és közvetett tényező befolyásolja az otthoni munkavégzés élményének megélését, valamint az otthon elvégzett munka megítélését, azonban a G-Green csapata úgy véli, hogy a jól megválasztott munkaállomás a home office egyik legfőbb alappillére. Hiszi, hogy az eszközök megfelelő kiválasztásával és azok átgondolt, tudatos elhelyezése által munkánk kényelmesebbé és eredményesebbé, a munka és magánélet kettőse pedig kiegyensúlyozottabbá válik.

 

Ennél fogva releváns piaci szereplőként mi, a G-Green csapata most a fizikai környezet kialakításával kapcsolatban szeretnénk megoldáscsomagokat kínálni.

 

 

Ajánlatunk a nagy létszámot foglalkoztató munkáltatók és magánszemélyek részére egyaránt elérhető.

Az összeállításokban

  • tudatosan választott, professzionális irodabútorok szerepelnek
  • otthonodra szabva
  • 5 felszereltségi szinttel és
  • 5 stílusban, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet.

 

Mindemellett pedig szakmai tanácsok és tippek is találhatóak a katalógusban, hogy mire figyelj, ha tudatosan szeretnéd kialakítani munkaállomásodat otthonodban:

  • Hová, hogyan helyezd a bútorokat?
  • Milyen mennyiségű és minőségű bútorra van szükséged?
  • A termékek helyes használata

 

 

IRATKOZZ FEL hírlevelünkre, hogy értesülj a legfrissebb iroda és enteriőr trendekről, valamint soronkövetkező eseményeinkről.

 

#vigyazzunkegymasra 

#homeoffice 

#ggreen 

#legyenhatekonyamunkaotthon