Ggreen irodaberendezés logo
EN DE
2019. október. 2

Egyedi bútor, egyedi iroda, egyedi légkör

Hasonlítsuk össze a mai modern irodákat a 15-20 évvel ezelőtti élvonallal!

Azt tapasztalhatjuk, hogy a mai irodák nem hasonlítanak egymásra megjelenésükben. Sajátos formavilág, egyedi bútorok, különleges hangulat jellemzi őket.

Az egyedi megjelenés az elmúlt évek és napjaink egyik leginkább jelentős trendje a bútordizájn és a belsőépítészet terén, azonban ezek mellett számos más területen is tapasztalható.

Mégis minek köszönhető ez?

Számos -közvetlenül vagy közvetetten- összefüggő tényező játszik közre. Egyfelől az internet és a közösségi média lehetővé teszik, hogy a nagy mennyiségű információ gyorsan eljusson hatalmas tömegekhez. Ezáltal az újdonságok, divatos új termékek, irányzatok szinte azonnal eljutnak a felhasználókhoz, potenciális vásárlókhoz. Nem is beszélve a webshopok nyújtotta kényelemről, minek köszönhetően otthonunk, vagy irodánk kényelméből pár kattintással rendelhetünk szinte bármilyen terméket.

Másfelől generációs váltások történtek és történnek. A fiatal munkavállalókat megnyerni és megtartani ma sokkal nagyobb kihívást jelent, mint korábban. Ennek pedig oszlopos része a megfelelő munkahelyi környezet megteremtése.

Ott vannak továbbá a gyártók, melyek termékpalettája az utóbbi években, évtizedekben jelentősen kibővült, így a vásárló kedvére válogathat, és állíthat össze ízlésének megfelelő konstrukciót. Hovatovább, számos gyártó lehetővé teszi, hogy termékeit a vásárló személyre szabja. Például egy görgős irodai szék esetén a huzat színétől az ülőlap párnázottságán át a döntési szögéig (és még sok más tulajdonságot) megválaszthatunk.

Hogy alakul ki mindebből az egyedi iroda?

Sok vállalat ügyel arra, hogy az irodabútorok színei, színkombinációi igazodjanak az arculatukhoz. Ez a fajta igényesség pozitív hatással van a vállalat megítélésére a potenciális és meglévő munkatársak szemében, valamint a cég stabilitását sugározza.

Ebből az egyedileg összeállított termékkonstrukcióból alakul ki tehát irodánk. Leírva triviálisnak tűnhet, azonban egy ilyen iroda megteremtéséhez komoly belsőépítészeti tervezés tartozik. Ennek a tervezésnek köszönhető a kész iroda sajátos, össze nem téveszthető légköre, miliője.

egyedi-bútor

Ehhez a folyamathoz kínál professzionális támogatást a G-Green.

Termékeinket élvonalbeli gyártóktól forgalmazzuk, valamint a legmagasabb szintű belsőépítészeti szolgáltatást nyújtjuk ügyfeleinknek, mely megfelel korunk legkomolyabb elvárásainak, egyúttal a fent leírtaknak. Célunk, hogy pontosan és hitelesen mérjük fel, mely egyedi konstrukció szolgálja a felhasználó és így a munkáltató érdekeit (elégedettség, egészségmegőrzés, jobb kedélyállapot, termelékenyebb mindennapok).

A G-Green-nél szem előtt tartjuk a fenntarthatóságot, a környezetvédelmet, a zajvédelmet és mindenek előtt az egészséget, így mi vagyunk az optimális választás, ha irodatervezésre kerül sor.