Ggreen irodaberendezés logo
EN DE
Dizájn iroda BrandOpus
2015. október. 9

Ilyen egy londoni ügynökség dizájn irodája!

Az  új londoni design iroda, a háromszintes,  2000 négyzetméteren elterülő,  BrandOpus főhadiszállása. A villámgyorsan növekvő Align design ügynökség tervezte.

Impozáns terek, hatalmas belmagasság, mégis barátságos a hangulat.  Az új irodát a Freemantle TV régi stúdióiban alakították ki, ennek egyszerű oka cég gyors növekedése volt, mely persze idővel nagyobb munkaterületet is követelt, így még nagyobb irodára lett szükségük.

Az épület és a helyszín ideális egy ilyen cégnek mint a BrandOpus, hiszen a földszinten az egész szervezet egy légtérben együtt tud dolgozni, hála a hatalmas belmagasságnak. Ezenkivül találunk itt még három elszeparált zónát is, ahol az egyéb tevékenységeket is el tudják kényelmesen végezni.

A cég látogatóit a recepciós zónában, az ügyfélfogadásra, vagy a céges és egyéb közösségi rendezvényeknek kialakított tárgyaló terekban tudják vendégül látni.

A felújítás során a főbejáratot áthelyezték, ennek eredményeképpen pedig egy sokkal letisztultabb és természetesebb munkakörnyezetet kapunk. Az egyes helyiségek különféle funkciói jól összeillenek, valamint ki is egészítik egymást, így az egész iroda, hatalmas mérete ellenére egy egységes képet ad.

Design iroda

Design iroda London

A design iroda közepére mintegy legfontosabb dizájn elemként a körkörös lépcsősor került. Mivel optikailag összerántja a körülötte levő zónákat, egyben legfőbb funkcionális szervező eleme az irodának.

A cél egy barátságos, igazán otthonos munkahely megteremtése volt. Az emberközeli hangulat és az együttműködés jelentőségét közvetítő stílus nem egy tradicionális iroda érzetét kelti a munkavállalókban. Hanem egy életteret, ahol a legfontosabb értékek az információ, a kommunikáció, valamint a kreatívitás.

Legyen akár fiatalos, modern irodahelyiség, kreatív alkotóműhely, klasszikus vagy coworking iroda, örömmel állunk rendelkezésükre megálmodni, megtervezni és megvalósítani álmaik főhadiszállását.