Ggreen irodaberendezés logo
EN DE
puli
2019. november. 8

Bemutatjuk első saját termékünket!

Október közepén, a MOM SPORT Rendezvényközpontban első alkalommal került megrendezésre az Office XPO, mely Közép-Európa első, bérlőknek szóló irodadizájn kiállítása. Ezen a magas színvonalú szakmai rendezvényen kiállítóként vettünk részt, mely során első saját tervezésű akusztikus termékünket is bemutattuk.

puli

A PULI-WALL akusztikus fali modulrendszerrel naprakész megoldást kínálunk az irodaterek zajcsökkentésére.

Különböző vastagságú természetes gyapjú anyagból készült, mely kiváló hangelnyelő képeséggel rendelkezik.

 

Ezen tulajdonságait kiaknázva alkottuk meg termékünket, mely egy egyedi elemekből összeállítható falburkoló rendszer, egyszerű és gyors rögzítéssel, variálható kivitellel, valamint arculatra szabható szín- és formavilággal.

Variálhatóságából adódóan, nyugalmat árasztó vagy dinamikus összeállításokban is megállja a helyét. Multifunkcionális termék, a zajcsökkentés mellett üzenő falként is használható. Moduláris kialakításának köszönhetően egy koncepció frissítés alkalmával is könnyen cserélhető, vagy kiegészíthető. Anyaga vizuális komfortérzetet kölcsönöz a térnek.

puli

Cégünk alapelveinek figyelembevételével ügyeltünk arra, hogy a PULI-WALL alapanyaga 100%-ban természetes gyapjú legyen hazai gyártótól, ezzel hozzájárulva a fenntarthatósághoz és   az ökológiai lábnyom csökkentéséhez.

Köszönjük, hogy a kiállításon ilyen sok pozitív visszajelzést és érdeklődést kaptunk! A termék megrendelése, illetve árajánlatkérés a weboldalunkon keresztül üzenetben novembertől lehetséges.