Ggreen irodaberendezés logo
EN DE

„A FÖLDET NEM APÁINKTÓL ÖRÖKÖLTÜK, HANEM UNOKÁINKTÓL KAPTUK KÖLCSÖN.”

A GGreen Interior által forgalmazott termékek mindegyikét olyan  designer tervezi és olyan gyártó állítja elő, aki kiemelt figyelmet szentel környezetük védelmének, zöld irodák és zöld szállodák megépítésének és berendezésének, sőt, néha-néha még a gazdasági érdekeiket is háttérbe szorítják, hogy egyes  problémákat hosszú távon fenntartható módon tudjanak megoldani. Mert milyen rövidtávú érdeket szolgálhat az  a tény, hogy krómozó üzemet létesít valaki Európában, mint a Sedus, ahelyett, hogy beszerezné Távol-Keletről a terméket? Semmilyet! Mindössze biztonságban akarja tudni a jövőt, a rövid távú anyagi előnyök helyett pedig hosszú távon  megtérülő erkölcsi és környezetbarát haszonra törekszik.

A GGreen Interior Kft. -nél a fenti mondatot tartjuk szem előtt akkor is, amikor olyan munkakörnyezet kialakításán fáradozunk, ahol a munka hobbivá nemesül, ahol a kolléga baráttá változik, ahol a munka a lehetőségekhez képest a legkisebb stresszel jár, hogy sok nagypapa játszhasson az unokáival, és adhassa át tudását a következő generációknak.
Kollégáimmal együtt abban hiszek, hogy minden munkavállalót megillet egy jó szék, ami kényelmes és együtt él az emberrel. A jó világítás, ami segíti a hosszú munkanapokon és kellemes atmoszférát teremt. A jó akusztikai rendszer, ami kiszűri a bántó zajokat, hogy csak a munkára tudjon koncentrálni.

… és mi ilyenekkel foglalkozunk.

Büszke vagyok a csapatra, amellyel együtt dolgozunk, büszke vagyok arra, hogy a fenti szemléletet mindennapjaikban is követik, elhivatottan képviselik a stresszmentes munkahely kialakításának felelősségét. A kihívásokat szenvedéllyel, teljes erőbedobással kezelik és örömüket lelik abban, hogy segíthetnek.
Egy új, korszerű munkahelyen az emberek hatékonyabban dolgoznak, szívesebben járnak munkába és ezt számos kutatás is igazolja. Így a korszerű munkakörnyezet megteremtése nem csak egyszerű beruházás, hanem befektetés az Emberbe, a Munkavállalóba, aki hatékonyabban dolgozik, szívesebben jár be a munkába, kiteljesítheti kreativitását, ami sikerre viszi a vállalkozást.

GGreen Interior

Rétfalvi Gábor, GGreen Furniture

Nagyon megragadott ez az idézet, amikor évekkel ezelőtt olvastam. Bölcs ember volt, akitől származik. Lehet, hogy a fenti mondatot egy öreg indián, David Attenborough vagy David Brower mondta, nagyon eltalálta a gondolatomat.Három gyermekes édesapaként nem lehet más feladatom, mint a fenti mondat értelmét mindennapjaim mozgatójává tenni.

Nevünk kiválasztása során arra törekedtünk, hogy lehetőleg mindent fejezzen ki, amit a világról gondolunk.ahogyan szeretnénk dolgozni, és ahogyan megközelítjük partnereinket.

Ezért választottuk a „zöld utat”!
A zöld a természet színe. Hivatásunknak tekintjük az irodák és szállodák megtervezése, berendezése során a környezettudatos megoldások felkutatását és megvalósítását, szolgáltatásaink az iroda audittól egészen a bútorok összeszereléséig terjednek és mindezekre garanciát is vállalunk.

Remélem, hogy oldalaink böngészése során egyértelművé válik, mit fejez ki jelmondatunk:


„More than green,
more than furniture”

Rétfalvi Gábor

Ügyvezető Igazgató