Ggreen irodaberendezés logo
EN DE
Iroda audit

Iroda audit

Az iroda audit során funkció analízist, ergonómiai és akusztikai elemzéseket végzünk, ellenőrizzük a természetes- és mesterséges fény arányát, eloszlását. Megvizsgáljuk a kiszolgáló helyiségek elhelyezkedését, a közlekedő utakat és relax- zónák kialakításának lehetőségeit.

 Space Plan

A GGreen saját szempontrendszere alapján felméri az irodaterület adottságait. Munkatárs-elemzés segítségével feltárja az egyedi igényeket. A felmerült igények és a rendelkezésünkre álló irodatér adottságit összehangolva elkészítjük a terveket.

Miután minden szükséges adatot sikerült összegyűjtenünk rendelkezésükre bocsátjuk az ütemtervet a hozzá tartozó költségvetéssel. Ebben a felmerült igények, az irodaterület adottságai és minden szaktudásunk van közös nevezőre hozva az Önök számára tökéletes iroda megalkotásához.  Az iroda audit során a tökéletesség mellett a legfontosabb, hogy az iroda hosszú ideig szolgálja igényeiket. Egy olyan hely legyen ahol, minden feltétetel adott ahhoz,  hogy Önök elérjék üzleti céljaikat rövid és hosszú távon egyaránt.

Kérjen árajánlatot!