Ggreen irodaberendezés logo
EN DE

Térelválasztó

Tág perspektíva

A manapság olyan népszerű és gyakran előforduló egyterű irodák korszakában a megfelelő térelválasztó elemek kiválasztásával sokat emelhetünk a tér külső és belső megjelenésén. Új funkciókat alakíthatunk ki, illetve növelhetjük a munka hatékonyságát és egészségbarát környezetet teremthetünk, ezzel is javítva a munkavégzés minőségét.

Az átlátható irodák tágabb perspektívája bizonyítottan pozitívan hat a gondolkodásra. Minden esetben fokozza a kreativitást és akár a holtponton is átlendít, de ezzel együtt a zajhatás emelkedését is eredményezheti. Az írógépek, számítógépek és egyéb különböző irodatechnikai eszközök háttérzaja sok esetben csökkenti a munka hatékonyságát.

A kínálatunkban szereplő térelválasztó falak, válaszfalak,  rendszerek és polcok azonban sokat segíthetnek a nyugodt munkavégzéshez elengedhetetlenül szükséges és egészséges légkör megteremtésében. Hiszen amellett, hogy dekoratívak, nagyon jó hangszigetelő képességgel is rendelkeznek. A gyártók kínálta elemekre jellemző a multi-funkcionalitás és a rugalmas alakíthatóság.

Sinema

Fa polcrendszer modern környezetbe Alp Nuhoğlu török designer által megálmodott Sinema fa polcrendszer két lélek egy testben: az alsó rész furnérozott MDF, míg a felső elemek tömör fa felhasználásával készülnek. A design a felhasznált első osztályú anyagok és a kivitelezés minősége lehetővé teszi, hogy ne csak a fal mell...

Jest

Térelválasztó polc B&T kínálatában megtalálható JEST térelválasztó polc vizuális gazdagságot és funkcionalitást sugároz. Ideális könyvespolc vagy térelválasztó modern otthoni vagy irodai térben...