Ggreen irodaberendezés logo
EN DE

Cube

Cube magas háttámlás kanapé

Magas háttámlás kanapé

A Cube magas háttámlás kanapé egy olyan nyugodt, privát szférát hoz létre, ahol remekül megy a munka, de akár kényelmesen le is pihenhetünk. Stílusában  nagyon megnyerő, a hihetetlen magas komfort érzetről nem is beszélve.

A lakások, irodák berendezését számos olyan darab képezi, melyek minden más élettérnek is elmaradhatatlan kellékei.
Asztal és szék vagy fotel nélkül például a modern kor embere már nem nagyon tud kényelmesen ebédelni, dolgozni vagy egyszerűen lakni. Igaz ez az egyik legalapvetőbb bútordarabra, a kanapéra is. Nehéz olyan háztartást, vagy munkahelyet találni, ahol ne lenne egy ülőgarnitúra vagy esetleg csak egy kanapé. A kanapé egy nagyon fontos bútordarab, ide ülünk le napközben, általában ezen olvasunk és ezen foglalnak helyet a vendégeink is. Válasszunk hát olyat, ami beleillik környezetünk stílusába.

A Cube család ultramodern formavilágával és variálható színeivel ezt testesíti meg. Mindegy hogy irodában használjuk, vagy a vendégeink kényelméért, esetleg a közösségi tereket rendezzük be, ezek a kellemes kanapék,  hívogatóan hatnak mindenkire. A kényelem manapság elsőrendű fontosságú, ami a felhasznált anyagok minőségén is megmutatkozik.

Egy modern design kanapé esetében a kitűnő szövetek és bőrök mellett, a kiváló minőségű szivacs az, amely biztositja a kényelem alapjait. Ezt egészíti ki a párnázat, ami nem esik össze, mindig szép formájú, és finom marad, puha érzést ad, amikor csak beleülünk.
Képzelje el, ahogy egy kávé mellett beszélgetve élvezi e csodálatos bútor nyújtotta előnyöket. A szivacs belső hihetetlen lágyságát ötvözték a rugalmas tartószerkezettel. Alakítsa ki igényei szerint a magasháttámlás kanapéját, akár a kárpitozásról, akár a lábak, avagy a színek kiválasztásáról legyen szó.

A gyártó: B&T

Kérjen árajánlatot!

Ide kattintva olvashatja az Adatkezelési tájékoztatónkat!

Az adatkezelési tájékoztatót elfogadom:
Hasonló termékek