Ggreen irodaberendezés logo
EN DE

My Desk

Frezza My desk fehér íróasztal
My desk fehér íróasztalFrezza fehér íróasztalFehér íróasztal

Olasz fehér íróasztal

A My Desk egy olyan olasz design fehér íróasztal, amely különleges tervezésével egy egyszerű asztalt változtat extravagáns tárgyalóasztallá. Eleganciája harmóniát kölcsönöz, melynek köszönhetően az ember irodai környezetben is otthonosan érezheti magát, valamint olyan privát megoldásokat kínál, amelyek mellett könnyedén lehetséges a munkára koncentrálni oly módon, hogy az ügyfél továbbra is a csapat részének érezheti magát.

Ez az íróasztal 2008-ban díjat nyert munkaasztal kategóriában. Gyártója olyan különlegesen moduláris és flexibilis irodai bútorrendszereket tervezett, amelyek lehetővé teszik a különböző munkakörnyezetek közötti kooperációt és kommunikációt. Ez az olasz dizájn munkaasztal tényleg olyan könnyed tervezésű és kivitelezésű, hogy ideális részeleme egy fiatalos munkakörnyezetnek.

Az olasz design munkaasztal olyan alapvető ötletekből csinált gyakorlatot, amelyet az irodák új konfigurációja inspirál. Folytonosságot garantál a munkaállomások és a technikai megoldások között a lineáris kompozíciók számára. A My Desk alkalmas mind munkaasztalnak, tárgyalóasztalnak és akár exklúzív otthoni asztalnak is.

Fehér színe szimbolizálja letisztultságát és egyszerűségét. A Frezza a My Desk fehér színét egy új irodai belsőépítészeti rendszer részének szánja, amely új minőséget kölcsönöz a munkaterületeknek.

A gyártó: Frezza

Kérjen árajánlatot!

Letölthető dokumentum:

Frezza My Desk választható felületek