Ggreen irodaberendezés logo
EN DE

Silentpet

Redukálja a munkahelyi zajszennyezést

A SilentPET otthoni és irodai akusztikai elemei arra lettek tervezve, hogy optimalizálják az akusztikát mind az irodákban, mind pedig egyéb életterekben. De természetesen ezek a dizájn elemek akármilyen helyiségbe beilleszthetőek.
Két típusa létezik, a ’Home & Office RECWhite’, amelynek elemei első sorban újrahasznosított PET palackokból készültek. Az alaplemez, amely igen hatékony akusztikai szempontokból, fehér belsővel rendelkezik és fehér nemez a burkolata.  Az egyik oldalon kellemesen tükrözi a fényt az egész szobában.
Másik variációja a ’Home & Office TEX’, amelynek egy része szintén újrahasznosított PET palackokból készült, de kombinálva 40 százalék rosttal. Amely újrahasznosított textilből származik – ez szürke, kissé tarkás színt kölcsönöz az akusztikus panelnek. Ez a hangelnyelő szintén fehér nemezzel van burkolva.
Hála letisztult és egyszerű dizájnjának és diszkrét felületének, a ’Home & Office’ mindkét típusa beépíthető újként, de régit kiegészítve is bármilyen belső dizájnba.
Kérésre a finom, fehér felület helyett színes borítóval is rendelhető, hogy ilyen módon hangsúlyozhatóak legyenek bizonyos részeit a szobának.
A SilentPET Home & Office termékei sztenderd méretekben érhetőek el, lehetnek kerekek vagy 2D formátumúak.

SilentPet

Újrahasznosított hangszigetelő Társadalmunk népbetegsége a stressz. A stressz egyik kiváltó oka lehet a munkahelyi zajszennyezés. A SilentPET a jó válasz korunk kihívásaira: pillepalackba fullad a világ, miközben szenved a zajtól. A SilentPET újrahasznosított hangszigetelő rendszer ezt a helyzetet oldja meg zseniálisan....