Ggreen irodaberendezés logo
EN DE

Infiniti

High tech bútorgyártás és olasz kézműves tradíció

Az Infiniti filozófiájának kulcsszavai: kreativitás, fejlesztés és dizájn. A 2008-ban létrejött fiatal olasz márka olyan otthoni kiegészítőket ajánl, amik akár munkára, de akár pihenésre is kitűnően alkalmasak.

Legfőbb küldetése a márka kozmopolitán esszenciájának, hogy olyan bútorokat gyártson, amelyek mindenki hétköznapi életébe illeszkedhetnek.

Energia: a forma –és színvilágban, kifejezve az élet kortárs ritmusát, vitalitást és élvezetet adva hozzá az életterekhez; dinamizmus: készen a meglepetésekre és változtatásokra; stílus: a termékek anyagában és színében; kreativitás: merészség, meglepetés, móka és a tiszta olasz stílus – Az Infiniti koncepcióját ezek inspirálják, valamint a cél, hogy a márka az élet igaz pillanatainak érzéseit fejezze ki formákban és színekben.

A cég nyitott napjaink minden igényére. Az élettereket illetően nem kizárólag csak hasznos termékek és bútordarabok gyártására fókuszál. Hanem fontos szerepet játszik értékrendjében ezen túl az ergonómia, a szépség, az újrahasznosíthatóság és az intelligens megoldások. Valamint a naprakészség az állandóan változó divat és trendek terén.

Az Infiniti ’Made in Italy’ termékei nem csak a gyártási folyamatok minőségét garantálják, hanem olyan valós életstílus ötletét, amelyben a kreativitás és a tökéletesség végtelen módon fejeződik ki.

Olasz szaktudás és tradíció határozza meg az Infiniti termékeit és már a kezdetektől csak olasz anyagokat használ, hogy biztosítsa a legkiválóbb minőséget és gyártmányainak tartósságát.

G Chair

Kárpitozott design szék Ez a kárpitozott design szék polírozott alumínium vázra épül.  Ez az ami a dinamikáját és a szépségét adja! Az ülő felületen és a háttámlán festett vagy kárpitozott hideg poliuretán hab nyújt megfelelő kényelmet. A Jakob Tha...

Callita

Modern design szék A modern design szék kényelme és színeinek leküzdhetetlen ragyogása például szolgál arra, hogy hogyan váljon valami egy élvezetes ötletből és egy gondtalan vázlatból olyan tárggyá, ami exkluzivitásával próbára teszi a divatot és a tradíciót. Festett merev poliu...

Hug family

Irodai fa fotel A Marcello Ziliani olasz designer által megálmodott lounge szék elérhető kétszemélyes szófa változatban is szántalpas kivitelben, ami alkalmassá teszi arra, hogy az első sorban irodai fa fotel közösségi terek és egyéb várótermek nélkülözhetetlen darabjává váljon. A Hug F...

Glossy

Rakásolható design szék A Glossy egy rakásolható design szék.Arra tervezték, hogy vitalitást sugározzon, kifejezve eleganciáját és finomságát, éppen ezért a Glossy kitűnően alkalmas arra, hogy lakberendezési tárgya legyen bárkinek, aki fiatalos és egyben ízléses stílust keres. A Glossy élé...