Ggreen irodaberendezés logo
EN DE

Caimi

Dizájn orientált innováció

Az 1949-ben alapított Caimi Brevetti S.p.A egyike a vezető dizájn-orientált bútorgyáraknak. A Caimi Brevetti tevékenységének alapját képező filozófia már a kezdetektől fogva a kutatómunka iránti elhivatottság, a tapasztalat és az innováció.
A műszaki és technológiai tapasztalatok a több, mint 60 évvel ezelőtti alapítás óta száz szabadalmaztatott terméket eredményeztek a cégnek.
Kezdetben túlnyomórészt lakóterek berendezéseinek gyártásával foglalkozott több száz termékkel, amelyek közül mára számos klasszikus darabbá vált. Majd kiterjesztette tevékenységét a tényleges lakberendezésre, különböző moduláris irodai, házi és bolti polcrendszerekre, valamint speciális ülőbútorokra várótermekbe, irodai recepciós pultokhoz vagy reptéri terminálokba.
A bútor-kiegészítők és alkatrészek szektora továbbra is alapvető komponensét képezi az üzletnek. Napról napra fejlődik, figyelembe véve az aktuális trendeket.
A Caimi Brevetti termékei könnyedén felismerhetőek. A dizájn, a technológia és ezzel egy időben kifinomult közvetítése a vállalat azon koncepciójának, hogy úgy ötvözze egymással a különböző formákat és funkciókat, hogy modularitás, sokoldalúság, flexibilitás és kitűnő alapanyagok képezzék a tömeges gyártás alapját is.
A Caimi Brevetti nagy sikerrel vitte véghez az integrációt a gyártási folyamatok és a logisztika terén.

Ennek köszönhetően mára a cég több, mint 3000 terméket és 35000 komponenst tudhat magáénak. Valamint kimagaslóan rövid időn belül garantálja a szállítást.
A kiváló ügyfélszolgálat, a fejlett logisztika, az értékesítés után vállalt felelősség és kommunikációs stratégiák mind-mind hozzájárulnak Caimi Brevetti nemzetközi ismertségéhez és sikeréhez.

Mitesco

Hangszigetelő paraván A Snowsound® technológiával a jó akusztika könnyen és gyorsan elérhető, akár új területekről, akár a meglévő terek megújításáról legyen szó. A nyugodt légkörben eltöltött élet és munka szükségszerű mindennapjainkban. Ez az új innovatív hangszigetelő panel csökkenti a zavaró ...

Kaleidos

XXII Compasso d'Oro Díjat nyert design tárgyalószék Kaleidos: design tárgyalószék, tiszta vonalak, az ülés egyedülálló felülete és a háromdimenziós optikai hatások csodálatos gondolatokat szülnek. Ezen felül, az adott textúra szokatlanul kellemes tapintású. A héj készülhet egyetlen darab ú...

Battista

Design ruhafogas Ha szeretné, hogy tökéletes képben tűnjön fel annak, aki irodájába lép, adjon már rögtön az első benyomásra. Mi az a tökéletes kellék ami befolyásolhatja az első benyomást? Talán egy jól megválasztott, stílusos design ruhafogas. Ez az erős, modern darab semmiképp sem hiányozhat környezetéből. Az állvá...