Ggreen irodaberendezés logo
EN DE

Caimi

Dizájn orientált innováció

Az 1949-ben alapított Caimi Brevetti S.p.A egyike a vezető dizájn-orientált bútorgyáraknak. A Caimi Brevetti tevékenységének alapját képező filozófia már a kezdetektől fogva a kutatómunka iránti elhivatottság, a tapasztalat és az innováció.
A műszaki és technológiai tapasztalatok a több, mint 60 évvel ezelőtti alapítás óta száz szabadalmaztatott terméket eredményeztek a cégnek.
Kezdetben túlnyomórészt lakóterek berendezéseinek gyártásával foglalkozott több száz termékkel, amelyek közül mára számos klasszikus darabbá vált. Majd kiterjesztette tevékenységét a tényleges lakberendezésre, különböző moduláris irodai, házi és bolti polcrendszerekre, valamint speciális ülőbútorokra várótermekbe, irodai recepciós pultokhoz vagy reptéri terminálokba.
A bútor-kiegészítők és alkatrészek szektora továbbra is alapvető komponensét képezi az üzletnek. Napról napra fejlődik, figyelembe véve az aktuális trendeket.
A Caimi Brevetti termékei könnyedén felismerhetőek. A dizájn, a technológia és ezzel egy időben kifinomult közvetítése a vállalat azon koncepciójának, hogy úgy ötvözze egymással a különböző formákat és funkciókat, hogy modularitás, sokoldalúság, flexibilitás és kitűnő alapanyagok képezzék a tömeges gyártás alapját is.
A Caimi Brevetti nagy sikerrel vitte véghez az integrációt a gyártási folyamatok és a logisztika terén.

Ennek köszönhetően mára a cég több, mint 3000 terméket és 35000 komponenst tudhat magáénak. Valamint kimagaslóan rövid időn belül garantálja a szállítást.
A kiváló ügyfélszolgálat, a fejlett logisztika, az értékesítés után vállalt felelősség és kommunikációs stratégiák mind-mind hozzájárulnak Caimi Brevetti nemzetközi ismertségéhez és sikeréhez.

Mitesco

Hangszigetelő paraván A Snowsound® technológiával a jó akusztika könnyen és gyorsan elérhető, akár új területekről, akár a meglévő terek megújításáról legyen szó. A nyugodt légkörben eltöltött élet és munka szükségszerű mindennapjainkban. Ez az új innovatív hangszigetelő panel csökkenti a zavaró ...

Kaleidos

XXII Compasso d'Oro Díjat nyert design tárgyalószék Kaleidos: design tárgyalószék, tiszta vonalak, az ülés egyedülálló felülete és a háromdimenziós optikai hatások csodálatos gondolatokat szülnek. Ezen felül, az adott textúra szokatlanul kellemes tapintású. A héj készülhet egyetlen darab ú...

Desk Up

Íróasztali szortírozó A Desk Up egy praktikus, stílusos íróasztali szortírozó, ami nem hiányozhat irodájából. Elérhető fekete, matt fehér, festett metál, szürke polimer és átlátszó színekben is. A levéltálcák rakásolhatóak. A Desk Up egy innovatív, szabadalmaztatott rendszer, segítségével az asztalt függőlegesen is ki...

Battista

Design ruhafogas Ha szeretné, hogy tökéletes képben tűnjön fel annak, aki irodájába lép, adjon már rögtön az első benyomásra. Mi az a tökéletes kellék ami befolyásolhatja az első benyomást? Talán egy jól megválasztott, stílusos design ruhafogas. Ez az erős, modern darab semmiképp sem hiányozhat környezetéből. Az állvá...