Ggreen irodaberendezés logo
EN DE

Gyártók

Olyan otthoni és irodabútor gyártók, valamint berendezés-tecnológiai cégek termékeit forgalmazzuk, amelyek modernek, környezettudatosak és környezetbarátok. A legújabb sztenderdeknek megfelelő bútorokat gyártanak mind otthoni, mind irodai használatra. Ezen irodabútor gyártók, otthoni vagy nyilvános használatra tervezett bútorai után a társadalmi felelősségvállalás ugyanolyan fontos, mint a környezetbarát termelés és az újrahasznosítható termékek gyártása.
A különböző nemzetiségű irodabútor gyártók fejlett logisztikával rendelkeznek és sokoldalúak. Nem egy közülük családi vállalkozásként indult és több évtizedes múltra tekint vissza. Ezek a cégek nem csak bútorokat, hanem kiegészítőket is gyártanak a mindennapi élet során történő felhasználásra. Mindegyik számára prioritással bír a környezetbarát alapanyag-használat és az újrahasznosíthatóság, de az elsődleges szempontok között szerepel a fenntarthatóság, a modern és mégis egyszerű munkakörnyezet teremtése, a kényelem és az egyes bútordarabok ergonomikus kialakítása.

Lendületes | Tradicionáláis | Modern | Zöld

Otthoni és irodabútor gyártók

Ezek közül a bútor –és kiegészítő gyárak közül több is vezetőnek számít a globális piacon. Található közöttük olyan cég, amely kizárólag fából készíti termékeit, de olyan is, amely csak irodai székek gyártására specializálódott. Akadnak modern és fiatalos márkák is, amelyek első sorban high-tech, mégis kényelmes irodai és otthoni bútorok gyártására fókuszálnak. Mások tradíciókat építenek bele a modern belsőépítészetbe és bútordarabokon kívül egyéb otthoni kiegészítőket is gyártanak. A széles skála olyan céget is takar, amely sokáig csak otthonokba szánt bútorokat gyártott, csak később orientálódott irodai bútorok tervezésére. Egyes cégek határozottan megfogalmazott küldetése, hogy egy fenntartható, jól ismert és vonzó vállalata legyen a modern világnak, célja pedig a modern és egyszerű munkakörnyezet megteremtése az irodákban. Mások első sorban kényelem –és egyszerűség-orientáltak, ami viszont mindre jellemző, az a környezetbarát, valamint esztétikus kivitelezés és gyártás. A gyártókat egytől-egyig motiválja a cél, hogy maradandót és időtállót alkossanak és többfunkciós termékeket dobjanak piacra.