Ggreen irodaberendezés logo
EN DE

Kapcsolatfelvétel | Irodabútor vásárlás

Árajánlatkérés

A GGreen célja és egyben küldetése az irodabútor vásárlás megkönnyítése az Önök számára! Lépjenek velünk kapcsolatba! Szakképzett és mindig naprakész csapatunk online, telefonon és természetesen bemutatótermünkben személyesen is áll rendelkezésükre.

A GGreen szakemberei tisztában vannak azzal, hogy az irodabútor vásárlás olykor nehéz, időigényes feladat. Munkatársaink éppen ezért törekszenek a mielőbbi személyes kapcsolatfelvételre már az első megkeresés pillanatától, hogy ezzel is segítsék Önöket egy teljes mértékben testreszabott lakberendezési megoldás megtalálásában. Fontosnak tartjuk a személyes kapcsolattartást, hiszünk benne, hogy ezzel is tehermentesíthetjük Önöket.

Így tudjuk a leggyorsabban felmérni igényeiket és ezáltal olyan megoldásokat javasolni, amik révén munkánk gyümölcse akár hosszú éveken keresztül sikeres főhadiszállásukká válhat. 

Lépjenek kapcsolatba velünk!

GGreen Interior Kft.

1139 Budapest, Teve utca 18-28.

+36 30 631 4799

 info@ggreen.huFatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to verify temporary file contents for atomic writing.' in /home/ggreen/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:46 Stack trace: #0 /home/ggreen/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(567): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/ggreen/pu...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig() #2 {main} thrown in /home/ggreen/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 46